Dykkerskole

PADI-Logo_1DiveTech underviser i dykkerkurser fra verdens største dykkerorganisation, PADI. Det er din garanti for et opdateret og ordentligt uddannelses system med hovedvægten lagt på sikkerhed.

PADI systemet er baseret på mestring, man skal kravle før man kan gå. Alt er modul opbygget og sammenhængende med en god del fornuftig pædagogik og læringstile.

DiveTech har bred pædagoisk erfaring med undervisning af bland andet voksne, unge og børn med adfærsdiagnoser, læsevanskligheder og forskellige handicaps.

Vi tilbyder alle PADIs kurser fra prøvedyk op til og med Professionel Divemaster, ca. halvdelen af alle specialties og godkendt Førstehjælps Kursus. Vi tror på at gøre tingene sikkert, ordenligt, grundigt og underholdende.

Hos DiveTech mener vi at dykkerundervisning er et valg man har gjort sig for at lære at dykke på en sikker, sjov og miljøvenlig måde. Det er mere vigtigt du selv føler du mestre, end om du har brugt 1 eller 5 forsøg.

Når du er færdig med dit certifikat, er det vores håb at du har fået mod og lyst til rigtigt at begynde og ikke bare er færdig med “pappet”.

PADIs Uddannelsesystem

PADIs Uddannelsesystem

Skriv et svar